Agrocolis.com

Cili është ndryshimi midis zambakëve tigër dhe zambakëve të ditës?

9 dallime të mëdha midis zambakëve helmues tigër dhe ditës Zambakët tigër rriten nga llamba, ndërsa zambakët e ditës nga rrënjët. Të dy bimët gjithashtu ndryshojnë në bazë të mënyrës se si i përhapni ato, megjithëse të dy proceset janë shumë të lehta. Për të krijuar zambakë të rinj dite, ndani një bimë ekzistuese nga …

Cili është ndryshimi midis zambakëve tigër dhe zambakëve të ditës? Read More »

Sa shpejt rritet kudzu?

PËRSHKRIMI: Kudzu është një ngjitje, gjysmë rreth një këmbë në ditë Pasi të krijohen, bimët Kudzu rriten me shpejtësi, duke u shtrirë deri në 60 këmbë në sezon me një shpejtësi prej rreth një këmbë në ditë. Kjo hardhi e fuqishme mund të shtrihet 32-100 këmbë në gjatësi, me kërcell 1/2 – 4 inç në …

Sa shpejt rritet kudzu? Read More »

Si mbillni delli të zakonshëm?

Rritja e barit delli Bima e delli rritet në diell të plotë ose në hije të pjesshme dhe pothuajse në çdo tokë, duke përfshirë tokën ranore ose shkëmbore. Mbillni farat direkt në kopsht në pranverë ose filloni në ambiente të mbyllura disa javë përpara kohe. Një javë kohë ftohjeje në frigorifer (shtresimi) ndihmon në sigurimin …

Si mbillni delli të zakonshëm? Read More »