Si të mbillni një kreshtë?

Si të rritet Cress Cress është një vjetor i fortë dhe mund të rritet me sukses jashtë. Mbillni farat tuaja të lakrës direkt në një rrjedhë të cekët në copëzën e perimeve ose në shtratin e ngritur. Ju gjithashtu mund t’i mbillni ato në kuti dritaresh dhe kontejnerë oborrish nëse nuk keni hapësirë ​​në kopsht. …

Si të mbillni një kreshtë? Read More »