Si mbillni delli të zakonshëm?

Rritja e barit delli Bima e delli rritet në diell të plotë ose në hije të pjesshme dhe pothuajse në çdo tokë, duke përfshirë tokën ranore ose shkëmbore. Mbillni farat direkt në kopsht në pranverë ose filloni në ambiente të mbyllura disa javë përpara kohe. Një javë kohë ftohjeje në frigorifer (shtresimi) ndihmon në sigurimin …

Si mbillni delli të zakonshëm? Read More »