Si e rritni dhe kujdeseni për duhanin?

Këshilla për kujdesin dhe rritjen e Nicotiana ‘Bima e duhanit’ Bimët e duhanit lulëzojnë në tokë me lagështi të vazhdueshme, kështu që kontrolloni rregullisht centimetrin e sipërm të tokës dhe ujisni kur është e nevojshme. Pasi të krijohen bimët, ato mund të tolerojnë kushte më të thata, por këshillohet ende lotim i rregullt. Nga rruga, …

Si e rritni dhe kujdeseni për duhanin? Read More »