Si i trajtoni gjethet e verdha në trëndafila?

Arsyet për zverdhjen e gjetheve të trëndafilit Trajtimi i gjetheve të trëndafilit të verdhë Mbajini shkurret tuaja të trëndafilave të lagura mirë, por jo të njomura dhe të lagura. Përdorni një matës lagështie përpara ujitjes për të parë nëse lotimi është vërtet i nevojshëm, ose nëse mund të presë edhe dy ose tre ditë të …

Si i trajtoni gjethet e verdha në trëndafila? Read More »