Cili është Nikocado Avokado është emri i vërtetë?

Nicholas Perry – Aktor dhe Ndikues – YouTube Nicholas PerryMe mbi 1.2 miliardë shikime dhe 4 milionë abonentë të kombinuar në YouTube në 5 kanale, Nicholas Perry, i njohur me pseudonimin e tij në internet Nikocado Avocado, pret serinë më të madhe amerikane ‘Mukbang’ në YouTube. Personazhi i tij imagjinar është i njohur për shfaqjet …

Cili është Nikocado Avokado është emri i vërtetë? Read More »