Si e mbillni Alchemilla?

si të rritet Alchemilla mollis manteli i Zonjës Kushtet e preferuara të rritjes për Alchemilla është toka e lagësht me pak diell, por është një bimë e fuqishme që do të mbijetojë në shumicën e kushteve. Kjo do të thotë se do të tolerojë gjysmë hije, çdo aspekt, pika të ekspozuara dhe të mbrojtura, gjë …

Si e mbillni Alchemilla? Read More »