Si të mbillni një mollë elefanti?

FAKTET E PEMËS: Molla Elefant Elegant Molla elefant është një pemë hije e shkëlqyer e përshtatshme për parqe, kopshte të mëdha dhe rrugë. Mbilli ato në një cep të lëndinës në kopshte të mëdha. Mund të përdoret gjithashtu si një bimë kontejneri të madh. Preferon pozicionin me diell, një tokë pak acide të drenazhuar mirë …

Si të mbillni një mollë elefanti? Read More »