Si rritet veratrum?

Veratrum nigrum Rriteni Veratrum nigrum në tokë të lagësht por të drenazhuar mirë në diell të plotë deri në hije të pjesshme. Prisni thumbin e luleve pas lulëzimit dhe ndani grumbujt e ngjeshur në pranverë ose vjeshtë. Të gjitha pjesët e bimës janë toksike nëse gëlltiten. Me këtë, si rriteni një hellebor të rremë? Gjetur …

Si rritet veratrum? Read More »