A është një tortë me mollë Fuji apo e ëmbël?

Mollët më të mira për çdo përdorim Fuji: Mollët Fuji janë të forta, të freskëta, të ëmbla, shumë të lëngshme dhe e mbajnë mirë formën e tyre. Shija e Fujis është e shkëlqyeshme, por mund t’ju duhet t’i gatuani ato për pak më gjatë nëse nuk jeni të interesuar për salcën e mollës. Braeburn: E …

A është një tortë me mollë Fuji apo e ëmbël? Read More »